Orgineel CustomerScope logo

Gratis whitepaper over digitale marketing

 

‘Meer leads, meer sales, een hogere klantloyaliteit tegen lagere kosten’.

Digitale marketing combineert alle digitale mogelijkheden, zodat je aanzienlijk meer resultaat behaalt uit je marketingaanpak. Het optimaliseert daarmee jouw online marketing, social media en sales aanpak tot een succesvol conversieproces.   

In deze whitepaper wordt een volledig stappenplan aangereikt en krijg je veel praktische tips. Een aanrader! (8 minuten lezen)

Gratis Eboek digitale marketing
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom zetten bedrijven in op digitale marketing?

R

75% meer leads uit je website

R

3X meer conversies

R

Lagere kosten per lead

R

Gericht op langdurige klantrelaties

R

Vervangt koude (dure) acquisitie

R

Optimale klantcontact afstemming tussen marketing, sales en service afdelingen

R

Past volledig in de nieuwe privacy wetgeving

Digitale marketing is een van de belangrijkste trends in online marketing.

Prospects vinden, hoe doe jij dit?

Je online kanalen leveren website bezoekers, maar dit valt tegen. Je probeert via online adverteren het aantal websitebezoekers te vermeerderen, maar zonder daadwerkelijk verkoopresultaat. Zo vergaat het veel ondernemers. En toch is er veel aan te doen. Digitale marketing zet optimaal diverse digitale middelen in, waardoor dit probleem opgelost wordt. 

Digitale Marketing zorgt ervoor dat jouw doelgroep met jouw propositie in aanraking komt, op het moment dat zij je nodig hebben. Als het ware heb je continu de juiste boodschap op het juiste moment voor de juiste persoon. Via digitale middelen worden deze prospects opgevolgd tot het trouwe klanten worden.

In deze whitepaper:

Het is vooral geschikt voor BtB. En BtC, als het een lang aankoopproces vergt. Wij voorspellen je minimaal een verdubbeling van het aantal waardevolle leads en aanzienlijk meer resultaat in sales uit je online kanalen.

Na het lezen van deze whitepaper weet je: wat de mogelijkheden in digitale marketing zijn, hoe je het in de basis kunt opzetten, wat de 7 voordelen zijn en krijg je handige tools aangereikt die je snel verder helpen.