Juridisch voorbehoud

  1. Home
  2.  » Juridisch voorbehoud

Juridisch voorbehoud

CustomerScope heeft bij het samenstellen van deze website de uiterste zorg in acht genomen, maar kan de continue juistheid en/of volledigheid van de inhoud niet garanderen. Wij sluiten iedere aansprakelijkheid uit voor schade van welke aard dan ook en hoe dan ook genaamd die voortvloeit uit onjuistheden en/of onvolledigheden in de informatie op deze site.

 

Staan er fouten op de site

Wij hebben de informatie op deze site met veel zorg samengesteld. Ons doel is dat alle informatie klopt en volledig is. Desondanks kan ergens een fout staan. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die fout. Ook mogen wij de informatie op deze site altijd veranderen. Jouw en onze rechten en verplichtingen staan in de productvoorwaarden. Staat hierin wat anders dan op deze website, dan gelden de productvoorwaarden.

 

Doet de website het niet (goed)

Wij doen ons best ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Ons doel is dat al onze bezoekers de informatie goed kunnen zien. Doet de site het niet (goed), bijvoorbeeld door een storing of slecht werkend internet, dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

 

Als je ons een e-mail stuurt

Krijgen wij jouw e-mail niet op tijd of verwerken wij deze niet op tijd, dan zij wij hiervoor niet aansprakelijk. Dit geldt ook voor andere berichten die je ons elektronisch stuurt.

 

Verwijzing naar andere websites

Verwijzen wij op onze site of ergens anders naar websites van derden, dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.