Onze klanten en cases

Cases, referenties en voor wie wij werken.
  1. Home
  2.  » Referenties

Projecten waar we trots op zijn!

Klanten

Logo van Lier catering
Sun Parks
GBO Helmond
Training klantgerichtheid
logo Up-Communicatie
Groenrijk DenBosch
Training klantgerichtheid
Offertetraject
Brandjes van Baalen architecten
aed professionals
Sun Parks
Logo Fedde Vertaalt
Logo dick gilles jachtbouw
logo Haacker en van Gastel
E-commerce project Tuincentrum Ockenburgh
Brandjes van Baalen architecten
Sun Parks
Sun Parks
grs retail logo
Training klantgerichtheid
Social media kennissessie Tuincentrum Rebel
Brandjes van Baalen architecten
Sun Parks

Referenties

Het klopt exact wat Customerscope doet en roept. Zij kunnen je hele website en social media sturen waardoor Google je volledig meeneemt in de gewenste communicatie profielen en middelen. Customerscope zorgt er echt voor dat je zichtbaar wordt en dat daardoor je omzet gaat stijgen.

Wij kunnen rustig stellen dat wij niemand anders kennen die zo constructief en kundig om gaat met deze materie. Zorgvuldig en doortastend zijn uitdrukkingen die wij Anco en zijn team toekennen. Jullie diensten en rapportage spreken ons enorm aan omdat we zelf ook zo werken. Lees de gehele aanbeveling.

Ed Moné

Eigenaar, Movida

'Anco, wij willen je dan ook bedanken voor je bijdrage in het succes van Povis van het afgelopen jaar en we zullen je zeker bij iedereen aanbevelen die online marketing vraagstukken heeft en daar een partner voor zoekt.' Lees de gehele review.

Ruben Kon

Eigenaar, Povis Kassasystemen

' Als je met Anco van Custmerscope in zee gaat, dan ervaar je dit als een dans. Op subtiele wijze loodst hij je door het hele proces heen van het concept tot de geboorte van een website. Daarbovenop komt Anco met gepaste suggesties hoe de website vòòr je kan werken. In dit proces denkt hij mee en is oprecht betrokken. lk kan Anco van Customerscope dan ook van harte aanbevelen.' Lees de gehele review.

Barbara Jansen

Eigenaar, Masters at Work

‘Soms vind je een parel die je eigenlijk niet wilt delen. CustomerScope, en Anco, zouden daar wel eens eentje van kunnen zijn. Of moet ik het nu juist wel delen, dat ik zo ontzettend blij ben met het feit dat zij mij hebben geholpen met mijn nieuwe website en online marketing? Lees verder

Fedde Jasperse

Eigenaar, FEDDE VERTAALT

Je belooft het om groeiambities te realiseren; door klanten te vinden, binden en trouwe fans te maken. Hoe is dit bij mij gegaan?

Nou laten we dan maar eens met harde cijfers komen: 30.000 euro aan omzet, 748 aanvragen van mijn gratis videotraining (Hierin ontdekt de kijker hoe je de focus verlegt naar wat je echt belangrijk vindt) en en upgrade van mijn website: hierin heb je veel extra uren gestoken om deze op en top te krijgen

binnen de tijd die we nu samen optrekken kijk ik terug op een groot aantal successen, constructieve discussies en een ongekende groei in aantallen aanvragen. Lees de gehele review

Cinthia Seesink

Eigenaar, High impact coaching

'Anco gevraagd om mee te denken hoe wij de zaak online en offline beter kunnen verbinden. Door de groei van het tuincentrum bleek dat eerst de organisatie een stap moest maken. In een traject van een jaar hebben we grote stappen gezet in de klantvriendelijkheid, het medewerkersteam en onze online aanpak. De rode draad voor de toekomst is neergezet. Custome made voor Ockenburgh.'

Andre Kester

Eigenaar, Tuincentrum Ockenbrugh

‘Anco van CustomerScope heeft onze ogen geopend en meegenomen op weg naar het vijfsterren gevoel voor onze gasten. Nieuwe processen in ons bedrijfs dna geïmplementeerd. Op zo’n manier dat het niet voelde alsof er iemand alleen maar van buitenaf naar keek, maar zeer betrokken en met veel passie alsof CustomerScope Allround was. 

Wij zijn enorm geholpen met de nieuwe inzichten op het gebied van hospitality en online marketing.’

Marc Bonte

Eigenaar , Sportcenter Allround

FraaI en compleet programma met ruimte voor de specifieke kernwaarden van de onderneming. Kortom effectief maatwerk, uitgevoerd met inzicht een passie. Value for money, Anco!

Jan Bovenlander

Directeur, Booz BV

CustomerScope, Anco, heeft voor onze 20 aangesloten retail ondernemers een workshop Facebook-marketing verzorgd. Wat een kennis en passie, heerlijk! 
Er was een groot verschil in kennisniveau van de deelnemers maar Anco speelde hier erg goed op in. Dankjewel!’
GRS Retail

Wieger Galema, Account- en acquisitiemanager

‘Tineke heeft een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan het upgraden van onze services. Opvallend zijn de volwassen en warme wijze van opereren, waardoor langdurig het vertrouwen van de mensen gewonnen werd. Het leverde ons in korte tijd een flinke verbetering op en werd de rust in het team bewaard. Ik ben zeer content met haar inzet.’

Bedrijfschap Horeca & Catering

Wolter, Algemeen directeur Bedrijfschap Horeca & Catering,

Benieuwd?

Graag informeren wij je kosteloos over jouw groeimogelijkheden.