Online traffic bevorderen.

Wij hebben alles in huis om bezoekers aan te trekken.
  1. Home
  2.  » 
  3. Onze dienstverlening
  4.  » Online Traffic

Online traffic genereren

‘Je doelgroep bereiken en activeren’ 

 

Ben je op zoek naar websitebezoekers? Of is jouw online traffic naar de website niet naar verwachting? Dan zijn wij jouw partner. Wij hebben alle disciplines in huis om meer traffic naar jouw website, social media, blog, webshop te leiden.

Een goed uitgewerkte online marketingmiddelen strategie zorgt voor een duidelijk plan en richting. Dit scheelt bovendien kosten en verhoogt het resultaat. Uiteindelijk wil je relevante en kwalitatief goede leads aantrekken. In de samenwerking met diverse opdrachtgevers is dit altijd ons vertrekpunt.

Hoe helpen wij de traffic te verbeteren

 

Regelmatig zien wij dat communicatiemiddelen apart van elkaar functioneren, zonder de gewenste samenhang. Om het gewenste effect te bereiken, dienen de in te zetten middelen goed op elkaar afgestemd te worden. De website, campagne, content, e-mailmarketing en bijvoorbeeld social media dienen elkaar te versterken.

Onderdeel van onze werkwijze is het maken van een duidelijke contentstrategie en plan voor het inzetten van marketingkanalen. Beide om de doelgroep optimaal te activeren. Alle middelen en het beschikbare marketingbudget worden op een efficiënte en effectieve wijze op elkaar afgestemd. Dit zorgt voor structuur en continuïteit. Wij streven altijd naar het maximale rendement voor elke klant.

Hoe helpen wij de traffic te verbeteren

 

Regelmatig zien wij dat communicatiemiddelen apart van elkaar functioneren, zonder de gewenste samenhang. Om het gewenste effect te bereiken, dienen de in te zetten middelen goed op elkaar afgestemd te worden. De website, campagne, content, e-mailmarketing en bijvoorbeeld social media dienen elkaar te versterken.

Onderdeel van onze werkwijze is het maken van een duidelijke contentstrategie. Alle middelen en het beschikbare marketingbudget worden op een efficiënte en effectieve wijze op elkaar afgestemd. Dit zorgt voor structuur en continuïteit. Wij streven altijd naar het maximale rendement voor elke klant.

Het See, Think, Do en Care model van Google hept je begrijpen welke kanalen gebruikt kunnen worden om te verbinden met je doelgroep.

Hoe borgen wij de beste aanpak.

 

Eerst brengen wij het surfgedrag en koopgedrag van de doelgroep in beeld. Elke fase van het koopproces vraagt om andere kanalen en content, zie het See-think-do-care model van Google. Hoe gaat de concurrentie hier mee om? En wat zijn de zoekwoorden die de doelgroep gebruikt? Op basis van deze inzichten schrijven we op maat jouw online trafficstrategie.

Succes verhogen

Om online te scoren is het van belang dat je website of webshop al vanaf de basis optimaal is ingericht voor SEO (optimaliseren voor zoekmachines). Dat begint met het toepassen van de juiste technieken, optimale teksten, SEO-opmaak en linkbuilding. Maar ook moet de website snel, responsive en mobielvriendelijk zijn.  CustomerScope heeft alle specialistische kennis in huis van een full service marketing bureau.  We gaan degelijk te werk. Niet alleen focus op de campagne, maar ook de techniek nemen we mee. Wij nemen jouw zorgen uit handen. 

alle technieken achter SRO
alle technieken achter SRO

Succes verhogen

Om online te scoren is het van belang dat je website of webshop al vanaf de basis optimaal is ingericht voor SEO (optimaliseren voor zoekmachines). Dat begint met het toepassen van de juiste technieken. Dit vraagt om optimale teksten, SEO-opmaak en linkbuilding. Maar ook moet de website snel, responsive en mobielvriendelijk zijn.  CustomerScope heeft alle specialistische kennis in huis van een full service marketing bureau.  We gaan degelijk te werk. Niet alleen focus op de campagne, maar ook de techniek nemen we mee. Wij nemen jouw zorgen uit handen. 

Gratis handboek: online marketing

e-boek online marketing

Alles wat je moet weten over websitebezoekers aantrekken

Dit praktische handboek over beter gevonden worden en meer websitebezoekers aantrekken. Vol uitleg, tips en handleidingen over het optimaal inzetten van de marketingmiddelen. Alle opties worden belicht. Een aanrader! Onze lezers waarderen het met een 9+.

 

 

Verschenen blogberichten over het verbeteren van de traffic

Lees meer over onze ervaringen met traffic verbeteren

Hoe onderscheidt je je online als vertaalbureau?
Facebook strategie voor IVPG

Het klopt exact wat Customerscope doet en roept. Zij kunnen je hele website en social media sturen waardoor Google je volledig meeneemt in de gewenste communicatie profielen en middelen. Customerscope zorgt er echt voor dat je zichtbaar wordt en dat daardoor je omzet gaat stijgen.

Wij kunnen rustig stellen dat wij niemand anders kennen die zo constructief en kundig om gaat met deze materie. Zorgvuldig en doortastend zijn uitdrukkingen die wij Anco en zijn team toekennen. Jullie diensten en rapportage spreken ons enorm aan omdat we zelf ook zo werken. Lees de gehele aanbeveling.

Ed Moné

Eigenaar, Movida

‘Soms vind je een parel die je eigenlijk niet wilt delen. CustomerScope, en Anco, zouden daar wel eens eentje van kunnen zijn. Of moet ik het nu juist wel delen, dat ik zo ontzettend blij ben met het feit dat zij mij hebben geholpen met mijn nieuwe website en online marketing? Lees verder

Fedde Vertaalt

Fedde, Directeur Eigenaar

Benieuwd naar jouw groeikansen?

Vraag kosteloos en vrijblijvend een voorstel aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.