Over onze passie en ons team

"50% van jouw klanten wil dat service persoonlijk is"
  1. Home
  2.  » Over ons

Waarom CustomerScope?

“Wij helpen met klanten vinden, binden en trouwe fans maken”

 

CustomerScope, opgericht in 2009, is een full service marketingbureau. Als strategische online marketingpartner helpen wij ondernemers in het MKB.

Niet iedere ondernemer heeft de beschikking over een eigen online marketingteam. Je groeit of wilt groei realiseren, waar haal je de expertise vandaan? Wij zijn groot genoeg om kwaliteit te bieden en klein genoeg om al onze klanten écht persoonlijk te kunnen helpen.

Samen werken we aan jouw succes. Of het nu gaat om nieuwe klanten aantrekken, salesleads krijgen, je website optimaliseren of geavanceerde advertentiecampagnes of e-mailmarketing. Bij ons kun je terecht.

Ons doel is kraakhelder: jouw bedrijf succesvoller maken door jouw groeiambities in omzetgroei en klantenbinding (loyaliteit) te realiseren.

N

Opgericht in 2009

Al vele ondernemers met een goede digitale strategie geholpen.

N

Doelgerichte pragmatische oplossingen

Succesvolle oplossingen passend bij MKB budgetten.

N

Full service bureau

Brede expertise, alles wat je nodig hebt onder één dak.

N

Servicegericht en korte lijnen.

Bij ons telt snelheid en lekker meedenken.

N

Je ‘eigen’ online marketingteam

Samenwerken met experts zonder ze in dienst te hebben.

Onze belofte

 

Wij willen het bureau zijn met de beste en écht persoonlijke service. Concreet bijdragen aan jouw succes door je verder te helpen met het vertalen van jouw ambities en ideeën naar een onderscheidende digitale marketingstrategie. Zo maken we van iedere samenwerking iets bijzonders. Dit is wat ons passioneert. 

Naast het vakkundig bedenken van een aanpak nemen wij de zorg uit handen voor de implementatie en beheer. We staan naast het team en helpen hands-on. Dit is wat je van ons mag verwachten:

Voor wie zijn wij de beste keuze

BtB

De impact van digitale marketing wordt in zakelijke dienstverlening steeds beter voelbaar. De traditionele saleskanalen verdwijnen en weldoordachte digitale kanalen komen hiervoor in de plaats. Samen met jou buigen we deze veranderingen om naar waardevolle kansen voor jouw organisatie.

BtC dienstverlening

De manier waarop consumenten oriënteren, beslissen en zaken doen is voorgoed veranderd. Jouw doelgroep zoekt direct contact met jou en verwacht een naadloze klantbeleving in alle klantcontacten. Wij helpen graag het klantplezier te vergroten.

Leisure

Op basis van onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde fitness ketens en gastvrijheidsorganisaties helpen wij je graag om jouw doelgroep zo effectief mogelijk aan te spreken. Zo blijf je de concurrentie altijd een stap voor en ben je klaar voor de toekomst.

‘Soms vind je een parel die je eigenlijk niet wilt delen. CustomerScope, en Anco, zouden daar wel eens eentje van kunnen zijn. Of moet ik het nu juist wel delen, dat ik zo ontzettend blij ben met het feit dat zij mij hebben geholpen met mijn nieuwe website en online marketing? Lees verder

FEDDE VERTAALT

Fedde, Directeur Eigenaar

CustomerScope gevraagd om mee te denken hoe wij de zaak online en offline beter kunnen verbinden. De rode draad voor de toekomst is neergezet. Custom made voor Ockenburgh.

Andre Kester

Eigenaar, Tuincentrum Ockenbrugh

FraaI en effectief maatwerk, uitgevoerd met inzicht een passie. Value for money, Anco!

Jan Bovenlander

Directeur, Booz BV

CustomerScope in het nieuws:

Ons team

Anco

(digitale) Strategie en organisatie-ontwikkeling

Tineke

Projectbegeleiding

Mirjam

Mirjam:

Contentmarketeer

Geert Jan

Advertising en conversie-optimalisatie

Phidan

Phidan

e-Mailmarketing en Google my Business

Daphne Baart

Daphne

Content & Social media

Lars

Lars

Marketing data-analist

Winston

Winston

Webdesign en websitebeheer

Paul Hauer

Paul

SEO teksten

 

Kees Reputatuefabriek

Kees

SEO en linkbuilding

 

Kees Reputatuefabriek

Vacature

Parttime Social media adverteren

 

Michel

Propositieontwikkeling Owner B2B connect

Benieuwd naar jouw groeikansen?

Graag informeren we je kosteloos en vrijblijvend.