Samenwerken in een netwerk van specialisten.

  1. Home
  2.  » Werken bij

Werken bij

 

 

Wij zijn op zoek naar collega’s die een bijdrage willen leveren aan het realiseren van onze projecten. Voor onderstaande functies zoeken wij collega’s:

Stagiaire marketing

 

Bouw met ons aan je marketing skills!

 

Kom jij ons gezellige en ambitieuze marketingteam versterken als stagiaire?

Zoek jij een unieke MBO of HBO stageplek waar je veel kennis en ervaring opdoet? En alle ruimte krijgt voor creativiteit en eigen ideeën.

Binnen een paar maanden leren wij je de ins en outs van online marketing.

Contentmarketeer

 

Wij zoeken een contentmarketeer voor maximaal 24 uur per week’

 

Als contentmarketeer ben je verantwoordelijk voor het plannen, creëren en delen van waardevolle content. Jij hebt de lead in de contentstrategie van onze klanten.

Je bent verantwoordelijk voor het inleven in de behoefte van onze opdrachtgevers, en deze behoefte vertaal je vervolgens naar actie.

Wij zijn ook altijd op zoek naar partners

“Werken in een netwerk van customer experience en engagement marketeers.”

 

 

Wij zijn ook op zoek naar partners die een bijdrage willen leveren aan het realiseren van onze projecten. Wij hebben zelf projecten, maar denk dan ook aan het ondersteuning leveren aan jouw projecten. Als jij een bijdrage kunt leveren aan ons netwerk en graag wilt co-creëren op de gebieden waarop CustomerScope zich richt, dan komen we graag met jou in contact. Stuur een korte motivatie naar: welkom@customerscope.nl dan ontvang je binnen een week een reactie.

Onderstaand partnerrollen die we graag snel willen invullen.

CRM en Marketing automation.

Ben jij een zelfstandig ondernemer en expert in leadgeneratie optimalisatie en heb jij kennis van CRM oplossingen, koppelingen maken met andere systemen, marketing automation en de kracht met het op de juiste wijze combineren met SEA, SEO, e-mailmarketing en/of social marketing. Dan komen we graag met je in contact.

d

Websitebouwer

Ben jij een startende ondernemer en expert in WordPress websites? Wij hebben vaak werk voor het bouwen, programmeren, problemen oplossen en beheer. Zoe jij een partner, dan komen we graag met je in contact.

d