Digitale marketing strategie.

Klanten vinden, binden en trouwe fans maken.
  1. Home
  2.  » 
  3. Onze dienstverlening
  4.  » Digitale Strategie

Digitale strategie

‘Je plan, idee, propositie succesvol vertalen naar een digitale groeistrategie’

 

Groei realiseren, business doelstellingen formuleren en concrete acties bepalen die je de goede richting in helpen. Om je organisatie future-proof te maken en op lange termijn succesvol te laten zijn is een goede digitale strategie essentieel.

Welke nieuwe businessmodellen kun je hiervoor ontwikkelen? Hoe richt je je organisatie hierop in? En welke mensen moeten hiervoor worden aangenomen? Wij helpen je bij het transformeren, positioneren, het innoveren en het stellen van doelen die jouw organisatie laten groeien naar dat hogere doel.

Hoe helpen we je groeien?

 

Groot denken, klein beginnen. Samen bepalen we de stip aan de horizon. We brengen de organisatie in beeld aan de hand van ons audit model. Waarom doe je wat je doet? Wat zijn je doelstellingen? Waar wil je naartoe groeien? En wat zijn de kansen en bedreigingen? Vervolgens maken we een concrete roadmap en gaan stap voor stap aan de slag met het realiseren van jouw doelstellingen.

Meer weten over digitale strategie? Lees ook:

leden engagementprogramma voor de fitness branche
. Digital Marketing is gericht op realisatie van klantkennis en waarde van de klant.
Het meest klantgerichte tuincentrum van Nederland.
Beschrijving van het team van Customerscope

 Anco van Geffen

In zijn rol als strateeg bij CustomerScope helpt Anco met het vertalen van ambities en ideeën naar (digitale) groeistrategieën en organisatieontwikkeling. Lees meer over Anco

Beschrijving van het team van Customerscope

Anco van Geffen

In zijn rol als strateeg bij CustomerScope helpt Anco met het vertalen van ambities en ideeën naar (digitale) groeistrategieën en organisatieontwikkeling. Lees meer over Anco

Referenties:

‘Anco heeft onze ogen geopend en meegenomen op weg naar een online en offline vijfsterren gevoel voor onze gasten.’

Marc Bonte

Eigenaar , Sportcenter Allround

FraaI en compleet programma met ruimte voor de specifieke kernwaarden van de onderneming. Kortom effectief maatwerk, uitgevoerd met inzicht een passie. Value for money, Anco!

Jan Bovenlander

Directeur, Booz BV

Gratis whitepaper: digitale marketing

Gratis Eboek digitale marketing

 

Meer leads, meer sales en meer klantloyaliteit door een optimale digitale aanpak.

Een nuttig handboek voor directies die zoeken naar kansen. Er zijn veel mogelijkheden en trends om te profiteren van digitale marketing. Maar hoe zet je dit optimaal in? Dit handboek reikt een plan aan en staat boordevol tips en achtergronden. Een aanrader!

Benieuwd naar jouw groeikansen?

 

Graag informeren we je kosteloos en vrijblijvend.